.
دست در دست هم برای غذاهای سالمتر و آینده ای بهتر "
بمنظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی با حضور در ورزش صبح گاهی در پارک 22 بهمن پمفلت " فواید نان کامل " توزیع شد . همچنین خانم مریم پاپلی مدیر واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت د ر خصوص علت نامگذاری و فلسفه قرار دادن روزی بعنوان روز غذا برای یادآوری وظیفه دولت ها در تامین عادلانه غذای سالم برای همه اقشار جامعه سخنانی ایراد نموده و بر اهمیت مصرف غلات کامل و نقش پیشگیرانه فیبر و سبوس موجود در گندم بر پیشگیری و کاهش بار بیماری های غیر واگیر شایع مثل دیابت و فشارخون و برخی سرطان ها مثل پستان و روده بزرگ با توجه قوت غالب بودن نان در مردم کشور ما تاکید کردند .قابل ذکر است که در این راستا اولین نانوایی که اقدام به پخت نان کامل نموده در بخش پشترود به تازگی شروع به فعالیت کرده و همشهریان عزیز می توانند با خرید نان کامل از فواید آن بهره مند گردند .


