۱۴۰۴ شنبه ۲۵ آبان
.

ا ثرات مفید مصرف نان کامل بر سلامتی

تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت

یکي از مزایای اصلي غلات کامل این است که در مقایسه با غلات تصفیه شده، از افزایش قند خون جلوگیری مي کنند. محتوای فیبر غلات کامل از طریق کند نمودن تخلیه معده، سرعت جذب گلوکز را کاهش مي دهد و سبب بهبود پاسخ انسولین پس از مصرف غذا مي گردد. به علاوه منیزیم و کروم موجود در غلات کامل به حفظ متابولیسم طبیعي گلوکز و انسولین کمک مي کند زیرا این مواد معدني کوفاکتورهای گیرنده آنزیمها و مولکولهای درگیر در متابولیسم گلوکزهستند و همچنین سبب افزایش حساسیت به انسولین مي شوند. یک مطالعه مروری نشان داد که مصرف 3 واحد غلات کامل ریسک ابتلا به دیابت نوع دو را 32 درصد کاهش مي دهد. درحالیکه نتایج مطالعه دیگری که روی 23 زن و مرد ایراني انجام شد نشان داد که مصرف نان سفید سبب افزایش قند خون ناشتا و HbA1C مي شود.

انتخاب حالت کور رنگی
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
آ+
آ
آ-